Šport
24 ogledov

Namig športnega uredništva

Paok Reuters
Športne stave. V izboru dneva nogometaše PAOK-a pospremite do skupinskega dela Evropske lige.

PAOK – Karpat Lvov

Grški predstavnik je na prvi oviri brez težav preskočil norveško Valerengo, medtem ko so imeli igralci Karpata veliko lažje delo – izločiti so morali irski St. Patrick's. Solunski navijači slovijo kot eni najbolj gorečih privržencev na svetu, stadion Toumba bo verjetno spet podoben peklu in glede na to, da je Lvov domače prvenstvo začel obupno, se jim v Solunu ne obeta nič dobrega. Edini minus pri stavi na domače je odsotnost kapetana Salpingidisa, toda trener Bölöni ima dovolj kvalitetne zamenjave. Prednjači Portugalec Vierinha, ki naj bi bil vreden okoli šest milijonov evrov in si bo z nocojšnjo predstavo poskušal še nekoliko popraviti ceno. Karpatov bunker bo sprva verjetno težko prebiti, toda ko bo padel gol, se lahko zgodi tudi kakšna “petarda”.

TIP 1        TIP 0        TIP 2        TIP 10        TIP 02
1.70         3.25          4.00        1.12        1.85

TIP 1 (nogomet)

Ekranas – Hapoel Tel Aviv

Morala igralcev Ekranasa mora biti pri tleh, saj so proti BATE-ju zamudili enkratno priložnost za uvrstitev na prag Lige prvakov. V Belorusiji so imeli igralca več, a jim je zmanjkal gol, zdaj pa se bodo morali proti Hapoelu predstaviti brez dveh ključnih igralcev. Manjkala bosta branilec Ignas Dedura in pa srbski vezist Marko Anđelković, medtem ko gostujoči strateg Dror Kaštan s sestavo ekipe nima težav. Tekma bo ustrezno demonstrirala trenutno razliko med izraelskim in litvanskim klubskim nogometom in potnik v skupinski del Evropske lige bo najbrž znan že okoli 19. ure.

TIP 1        TIP 0        TIP 2        TIP 10        TIP 02
3.50         3.00         1.90          1.67          1.16

TIP 2 (nogomet)

Fish – Gasquet /+1,5/

Mardy Fish tik pred OP ZDA igra izvrstno. V finalu Toronta je krepko namučil Đokovića, dobro formo pa prenesel tudi v Cincinnati, kjer je Davidenku prepustil le dve igri. Njegov odstotek dobljenih točk na prvi začetni udarec se giblje okoli 90 odstotkov. Gasqueta je na zadnjih dveh tekmah obakrat premagal brez izgubljenega niza in v trenutni formi mu bo Francoz res težko kaj odvzel. Že če pride do podaljšane igre, bo to kar majhno presenečenje.

TIP 1                TIP 2       
2.30                 1.45       

TIP 1 (tenis)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.