Šport
123 ogledov

Napadel zaročenko in doživel nokavt

Julian Wallace Facebook
MMA borec Julian 'Julz the Jackal' Wallace je fizično napadel svojo zaročenko, prav tako MMA borko Jessy Jess, ker mu je postregla z napačno vrsto rezancev.

Julian Wallace je priznal krivdo za fizični napad na njegovo zaročenko, ki se je zgodil aprila letos v njegovem domu v Sydneyju. Povod za napad je bila napačno vrsta rezancev, kar je tetoviranega borca tako razjezilo, da je zaročenko zgrabil za majico in začel kričati, nato jo je brcnil v glavo. 

jessy jess | Avtor: Facebook Facebook
Pobesneli Wallace je nato Jessovo s kolenom udaril v rebra in pričel daviti. Borka se je po zaslugi lastnih izkušenj iz ringa uspela izviti in nekdanjega zaročenca nokavtirala z močno brco v glavo. Nato je poklicala policijo.

''Ves čas sem ga trepljala po roki, saj sem čutila, da bom izgubila zavest. Stiskal me je vse močneje in mislila sem, da je to konec,'' je povedala Jessova in dodala, da jo je rešilo prav znanje mešanih borilnih veščin.

Wallace je krivdo priznal, razsodba pa bo znana decembra. Jessova je priznanje pospremila z objavo na družabnem omrežju Facebook.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.