Šport
38 ogledov

Nasprotnici ni želela seči v roko

eugenie bouchard Youtube
Kanadska teniška igralka Genie Bouchard je pred začetkom obračuna pokala Fed z romunsko izbrano vrsto zavrnila roko nasprotnice Alexandre Dulgheru.

Genie Bouchard pred srečanjem Kanade in Romunije v ekipnem tekmovanju Fed Cup ni želela seči v roko romunske tenisačice in si nakopala kritike na družabnih omrežjih.

''Nič osebnega proti njej, preprosto ne verjamem v to, da pred obračunom zaželiš srečo nasprotniku,'' je dejala simpatična 21-letnica, ki je v preteklosti že izjavila, da na WTA Touru ne išče prijateljic, temveč izključno turnirske lovorike.

Kanadčanka je dodala, da bo po koncu srečanja z veseljem segla v roko svoji nasprotnici. ''Po obračunu ji bom stisnila roko, ne glede na to, kaj se bo zgodilo,'' je obljubila.

Nekaj podobnega si je Bouchardova privoščila že lani, ko je pred srečanjem kanadske in slovaške izbrane vrste prav tako zavrnila stisk rok s Kristino Kucovo.

Komentarjev 2
  • Avatar roksa
    roksa 13:03 18.april 2015.

    BIČ!!!!!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 11:09 18.april 2015.

    preponosna da bi stisnila roko nekomu iz manjših držav očitno. sej ne rabš stisnt roke za srečo ...lahk tud stisnš iz spoštovanja. ampak tega očitna ona nima.