Šport
32 ogledov

Nasvidenje, Židan, pozdravljen, Pajič

Mladi Andrej Židan se poslavlja od reprezentance. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Po vrnitvi članske hokejske reprezentance s priprav v Franciji se je selektor Matjaž Kopitar s pomočnikom Nikom Zupančičem za sodelovanje zahvalil mlademu jeseniškemu napadalcu Andreju Židanu.

Po videnem v zadnjem tednu sta se selektor hokejske reprezentance Matjaž Kopitar in njegov pomočnik Nik Zupančič odločila, da seznam kandidatov za nastop na svetovnem prvenstvu skrčita za eno ime – to je Andrej Židan. Kljub temu pa na torkovem zboru v dvorani Tivoli ne bo nič manj igralcev, kot jih je pripotovalo iz Francije. Reprezentanci se bo namreč pridružil Rok Pajič, ki je v nedeljo s soigralci pri Slovanu izgubil odločilno sedmo tekmo kvalifikacij za preboj v češko Extraligo. Slovan je klonil proti Ml. Boleslav z 1:4. Tako je seznam kandidatov za nastop na vedno bližjem svetovnem prvenstvu skupine A na Slovaškem sledeč:

Vratarji:
Andrej Hočevar, Robert Kristan, Matija Pintarič

Branilci:
Damjan Dervarič, Blaž Gregorc, Sabahudin Kovačevič, Aleš Kranjc, Gregory Kužnik, Jakob Milovanovič, Žiga Pavlin, Klemen Pretnar, Mitja Robar, Andrej Tavželj

Napadalci:
Jaka Ankerst, Boštjan Goličič, Andrej Hebar, Matej Hočevar, Žiga Jeglič, Jan Muršak, Aleš Mušič, Rok Pajič, Žiga Pance, Tomaž Razingar, David Rodman, Marcel Rodman, Robert Sabolič, Mitja Šivic, Rok Tičar

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.