Šport
9 ogledov

Navijač vdrl na igrišče

1/6
Žurnal24 main
Za nekaj dodatnega razburjenja, zlasti med varnostnimi službami, je tik pred začetkom finala svetovnega prvenstva poskrbel navijač, ki je vdrl na igrišče in nato skušal na pokal namestiti rdeče pokrivalo.

Za nekaj dodatnega razburjenja, zlasti med varnostnimi službami, je tik pred začetkom finala svetovnega prvenstva v nogometu v Johannesburgu med Španijo in Nizozemsko poskrbel navijač, ki je vdrl na igrišče in nato skušal na pokal, ki ga Mednarodna nogometna zveza (Fifa) nameni zmagovalcu, namestiti rdeče pokrivalo.

Neznancu pa je tik pred ciljem spodrsnilo, kar je olajšalo delo varnostnikom, ki so ga odnesli s prizorišča in mu preprečili namero. Pokal je ob igrišče sicer prinesel Fabio Cannavaro, član italijanske nogometne reprezentance, prve na prejšnjem SP pred štirimi leti v Nemčiji, kjer je bil izbran za najboljšega igralca prvenstva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.