Šport
17 ogledov

Navijači kupili napačne vstopnice

Eurobasket 2013 Saša Despot
Organizacijski odbor EuroBasketa 2013 bo poskrbel za menjavo vstopnic navijačem, ki so zaradi napačnega razporeda, ki ga je objavila FIBA Europe, kupili napačne vstopnice.

FIBA Europe je tik po koncu prvega dela EuroBasketa 2013 na svoji spletni strani objavila napačen razpored tekem drugega dela, zaradi česar so številni navijači kupili napačne vstopnice, med katerimi je večina italijanskih.

FIBA je popravljen urnik objavila prepozno, zato so se na Košarkarski zvezi Slovenije odločili, da bodo napako popravili. Skupaj z Eventimom bodo poskrbeli za menjavo vstopnic vsem tistim, ki so bili zaradi napake oškodovani, oziroma vračilo denarja v primerih, ko vstopnic ne bo možno zamenjati. Menjava vstopnic je možna na blagajni v Stožicah najkasneje dve uri pred začetkom tekme, več informacij pa lahko navijači prejmejo na eurobasket2013@eventim.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.