Šport
10 ogledov

Navijaška norija, nesramno do Contadorja

tour de france navijači alberto contador,
1/15
EPA
Na alpskih prelazih Toura je bilo vsak dan več kot sto tisoč navijačev, ki so z avtodomi na kraj dogajanja prišli že nekaj dni prej. Mahali so z zastavami (videli smo tudi nekaj slovenskih), tekli ob kolesarjih, jih vzpodbujali in se jim umikali v zadnjem hipu. Bilo so navdušeni, le nad Albertom Contadorjem ne. Ker se še ni opral dopinškega suma, so mu žvižgali in ga ovirali – tako je lanski zmagovalec na Alpe d'Huezu enega jezno odrinil.
Komentarjev 2
  • smoljo 20:26 26.julij 2011.

    kljub dopinskemu sumu,je neodgovorno od organizatorjev in gledalcev ,da se norcujejo iz tekmovalcev na tak nacin in jih ovirajo pri tekmovanju.organizator bi moral poskrbeti da taksni ljudje kazensko odgovarjajo za taksne izpade,isto kot huligane na nogometnih tekmah.ce ga spoznajo za ...prikaži več krivega jemanja pozivil,bo tako dobil svojo kazen,a dokler tega ni je zame in za vse ostale nedolzen.pa nisem navijac contadorja,da nebo kdo narobe razumel.

  • kuki11 09:22 23.julij 2011.

    S svojim nastopom je impresioniral. Zmagati na Giru, potem pokazati še tako borbenost na Touru je res neverjetno. Menim, da noben kolesar ne vozi na žgance, zato mu tudi "zrezek" ni v prav veliko pomoč,glede na ostale kolesarje, kateri se ...prikaži več "prehranjujejo" podobno.