Šport
32 ogledov

Navratilova: "Raka nimam več"

Žurnal24 main
"Vedno sem imela nadzor nad življenjem. In zato me je to pretreslo. Na srečo se je vse dobro končalo," je po boju z rakom na dojki povedala nekdaj prva teniška igralka sveta Martina Navratilova.

''Jokala sem ure in ure. Premagal me je kot nič poprej. Če sem iskrena, me je vrglo na rit. Ni stvari, ki bi opisala, kako sem se takrat počutila,'' je izjavila 53-letna Čehinja, potem ko so ji pred pol leta zdravniki odkrili raka. Legenda svetovnega tenisa, ki je še v šestem desetletju življenja nastopala med veteransko konkurenco teniških igralcev, je nedavno dobila pozitivne novice. ''Raka nimam več, presrečna sem. Zaključila sem z zdravljenjem,'' je razložila devetkratna zmagovalka Wimbledona.

 

Po vseh težkih bitkah in zmagah v življenju ji je prav ta izkušnja pobrala veliko energije. ''Operacija ni bila zahtevna, toda na obsevanjih je bilo težko. Na srečo je vsega konec,'' je povedala ena največjih teniških igralk vseh časov, ki ji je bila ob premagovanju bolezni v veliko oporo tudi 36-letna partnerica Julija Lemigova iz Rusije. "Konec koncev, kdo pa je rak, da bi me premagal.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.