Šport
29 ogledov

Ne boste verjeli, kaj je želel narediti!

navijač world tour finals Youtube
Angleški navijač, ki je želel prekiniti polfinalni obračun Novaka Đokovića in Keija Nishikorija, je razkril svoj bizarni načrt.

Srbski tenisač Novak Đoković je v polfinalu zaključnega turnirja sezone z igrišča odpihnil Keija Nishikorija (6:1, 6:1) in se še šestič v karieri uvrstil v finale sklepnega dejanja sezone (2008, 2012-2016). Za končno lovoriko, ki bo odločala o prvem mestu na lestvici ATP, se bo pomeril z velikim rivalom Andyjem Murrayjem.

V uvodnem delu polfinalega obračuna med Đokovićem in Nishikorijem se je v londonski O2 areni zgodil incident, ki ga je zakuhal oziroma - bolje rečeno - želel zakuhati angleški navijač. Neznanec je v drugi igri uvodnega niza poskušal vdreti na igrišče, vendar so mu to še pravočasno preprečili predstavniki varnostne službe in ga odvlekli s prizorišča. Dvoboj se je po nekaj sekundah lahko nadaljeval.

Navijač, ki bržkone nima več vstopa v londonsko areno, je kasneje razkril svoj prvotni načrt. Pri tem naj bi ga posnel eden od prijateljev v drugem delu tribune. ''Žal mi je, da mi ni uspelo. Varnostniki so bili prehitri in so me ujeli. Imel sem idejo, da bi slekel trenirko in na igrišču spustil plastični dr*k. Ni kaj, to bom naredil naslednjič. Sporočite mi, kje želite, da to storim, in izpolnil bom vašo željo,'' je med drugim sporočil Anglež.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.