Šport
8 ogledov

"Ne odhajam v Zagreb"

Koprčani bodo bržkone ostali edini slovenski predstavniki v evropskih pokalih. ( Žurnal24 main
V hrvaških medijih so se pojavile novice, da naj bi se za rokometaša Cimosa iz Kopra, Matjaža Brumna, zanimal večni hrvaški prvak Zagreb. Brumen je novico zanikal in dodal, da ostaja član Cimosa.

"Ne odhajam v Zagreb. Že večkrat sem povedal, da sem član Cimosa,“ je za zurnal24.si povedal Matjaž Brumen, ko smo mu zastavili vprašanje, ali res odhaja v Zagreb, kakor pišejo nekateri mediji na Hrvaškem. "Pogovori so potekali, toda jaz sem jim takoj dal vedeti, da sem član Cimosa,“ je Brumen v nadaljevanju dodal, da so nekateri stiki obstajali, vendar nič omembe vrednega. Brumen je pred časom s Cimosom sicer sklenil novo triletno pogodbo, tako da so se Zagrebčani sprva morali obrniti na klub s slovenske obale. "V klubu se sploh niso hoteli pogovarjati, tako da se z menoj resno sploh niso pogovarjali,“ je še dejal nekdanji član Celja. Pa bi Brumen sprejel ponudbo Zagreba, če bi do nje prišlo? "Težko rečem. Odvisno od ponudbe in vsega ostalega.“ Zagrebčani se bodo torej očitno morali obrisati pod nosom. Koprski Cimos pa si je z novo pogodbo zagotovil nadaljnje usluge odličnega igralca, ki igra na položaju desnega krila.

Vodilni možje zagrebškega kluba so si Brumna celo ogledali na sredinem derbiju s Celjem, ki so ga dobili igralci iz mesta ob Savinji. Direktor Bartol Kaleb pa je po ogledu srečanja za Sport Plus dejal: "Brumen je odigral zelo dobro. Bil je med najboljšimi v svoji ekipi. Gre za univerzalnega igralca, saj lahko igra tudi na desnem zunanjem. Danes (v petek) pride na razgovor in verjetno bomo podpisali pogodbo. Smo zelo blizu zaključku.“ Očitno je Kaleb govoril v prazno, saj je Brumen jasno in glasno dal vedeti, da še naprej ostaja član Cimosa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.