Šport
16 ogledov

Ne zamudite turnirja za 10.000 $

(Foto: sporting-info.com) Žurnal24 main
Serija brezplačnih turnirjev Pokernews.si, ki jo organizirajo v sodelovanju s spletno poker sobo Winner Poker, se nadaljuje z brezplačnim turnirjem za 10.000 $.

Turnir bo na sporedu v nedeljo, 6. junija, in je namenjen ekskluzivno samo PokerNewsovim igralcem, zato lahko na njem nastopite samo tisti, ki ste svoj račun pri Winner Pokru odprli prek naših PokerNews povezav, opravili vsaj minimalni depozit in imate na svojem računu vsaj sto njihovih točk. Prav te točke vam bodo omogočile nastop na turnirju in vam, upamo, odprle vrata do velikega zaslužka.

A tudi če se vam tokrat ne uspe uvrstiti med dobitnike nagrad, nikar ne obupujte, saj gre za celotno serijo brezplačnih turnirjev, kar pomeni, da se lahko tudi za svoj delež 6.000 $ borite 29. junija, ko bo za prijavo potrebna le ENA točka. Vse turnirje z nazivom PokerNews boste našli tudi v ustreznem oknu Winner Pokra pod zavihkom Scheduled.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.