Šport
15 ogledov

Neapeljčani ne odpuščajo

gonzalo higuain EPA
Gonzalu Higuainu se ne obeta nič dobrega ob vrnitvi v Neapelj, kjer ne morejo preboleti, da je odšel k Juventusu.

Argentinski napadalec Gonzalo Higuain se je po treh sezonah v dresu Napolija odločil za odhod k Juventusu, prestopa k osovraženi Stari dami pa mu vročekrvni južnjaki ne bodo odpustili. Gostovanje Juventusa bo tako še kako vroče.

Klub iz Torina je za Argentinca sicer odštel za Italijo rekordnih 90 milijonov evrov, kar Higuaina po uradnih podatkih uvršča na tretje mesto po višini odškodnine v nogometnem svetu. Pred njim sta le člana madridskega Reala Gareth Bale in Cristiano Ronaldo. A tudi ta vsota ne potolaži Neapeljčanov, preko noči je 'Pipita' od priljubljenega naslednika Diega Maradone postal izdajalec številka ena.

Nekaj dni so smetnjake v Neaplju polnili njegovi dresi, te so zažigali in urinirali po njih. Zdaj je svoje dodala še lokalna pizzeria. Ta bo za en evro prodajala pizzo Margherito na dan, ko se bo Argentinec prvič poškodoval v dresu Juventusa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.