Šport
21 ogledov

Negreanu grozi z bojkotom

(Foto: Pokernews.com) Žurnal24 main
Daniel Negreanu je precej kritiziral novo serijo turnirjev, ki jih pripravljajo pri strani Full Tilt Poker in se bo imenovala Onyx Poker Cup.

Kanadčan, ki je član ekipe profesionalcev PokerStars, je preko Twitterja napovedal, da na teh turnirjih zaradi slabe strukture ne misli sodelovati. Onyx Poker Cup bo elitna serija šestih turnirjev, kje bodo prijavnine znašale med 100 tisoč in 300 tisoč ameriških dolarjev. Pri strani Full Tilt Poker so jo predstavili v ponedeljek.

Ideja je pri profesionalnih igralcih naletela na različne odzive, večina tistih pri Full Tilt Pokru pa jo je seveda pohvalila. Daniel Negreanu na drugi strani ni prepričan, da bo serija dobra. Tako je preko Twitterja napisal že kar nekaj kritik, med drugim tudi to, da je struktura na turnirjih precej slaba: "Prebral sem o Onyx Cupu in videl, da bodo to turnirji hitrega pokra oziroma turbo turnirji. To je brez zveze. Mene lahko kar odštejete. Absolutno bi igral na teh turnirjih, če bi le imeli neko normalno strukturo. Poleg tega je turnir ravno takrat, ko je turnir EPT."

Serija naj bi se odvijala med majem in decembrom, ko bi naj bil finalni turnir. Prvi turnir je napovedan za 11. in 12. maj, kar se ravno pokriva s turnirjem EPT Grand Final, ki bo v Madridu med 7. in 12. majem. Daniel je še dodal: "Na Onyxu bi igral, če bi bil turnir vsaj tridneven in se ne bi prekrival s turnirji EPT Grand Final, WSOPE in podobnimi. Mislim, da ne zahtevam preveč." Onyx Poker Cup – z ali brez Negreanuja – se bo začel v Las Vegasu, kjer bosta odigrana prva dva turnirja. Tem bodo sledili turnirji po Aziji in Evropi. Na koncu pa se bo serija vrnila v Las Vegas, kjer bo veliki finalni turnir, ki se bo odvijal decembra in bo imel prijavnino 250 tisoč ameriških dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.