Šport
29 ogledov

Negreanu sit pokeraške politike

Daniel "Kid Poker" Negreanu (Foto: Cash Games) Žurnal24 main
Daniel Negreanu je v svojem blogu potrdil, da se snemanja serije High Stakes Poker ni udeležil nihče iz Full Tilt Pro ekipe profesionalcev.

Tudi strani PokerStars ni všeč trenutna situacija. Sami menijo, da so zanjo krivi izključno pri Full Tilt Pokru, ki ne dovoljuje svojim igralcem igranja v tej TV seriji.

Če pa boste gledali serijo Poker After Dark pa boste opazili, da v njej ne nastopajo člani ekipe profesionalcev PokerStars, prav tako pa tam ne bo moč videti Patrika Antoniusa, Phila Iveya in Toma Dwana.

Kot pravi Daniel Negreanu, so igralcem ekipe PokerStars prepovedali nastopanje v oddajah, ki so pod sponzorstvom FTP, kakršna je na primer Poker After Dark. Posledica- PAD bo minil brez Daniela, ki bi se ga drugače z veseljem udeležil.

"Prepričan sem, da smo tako igralci, kot tudi ljubitelji pokra že siti te politike, ki se je gredo odgovorni. Vsi bi se radi svobodno odločali, na katerih turnirjih bomo igrali," piše Daniel in nadaljuje: "Toliko da razčistimo. Politika strani PokerStars je taka, da dovoljuje vsem igralcem, ne glede na to, katero stran zastopajo, da nastopajo na njenih turnirjih ter v seriji The Big Game. Dejstvo je, da sta bila tako Tom Dwan kot Phil Ivey povabljena da sodelujeta tako v The Big Game, kot tudi v High Stakes Poker, vendar jima pri Full Tilt Pokru niso dovolili sodelovati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.