Šport
20 ogledov

Negreanu tudi do sobe - na Starsih

Daniel "Kid Poker" Negreanu (Foto: Cash Games) Žurnal24 main
V največji spletni poker sobi so zdaj le poskrbeli tudi za svojega največjega zvezdnika Daniela Negreanuja in mu omogočili, da izpopolnjuje svojo denarno igro. Odprli so oddelek z imenom Daniel's Room.

V največji spletni poker sobi so zdaj poskrbeli tudi za svojega največjega zvezdnika Daniela Negreanuja in mu omogočili izpopolnjevanje njegove denarne igre, saj so samo njemu v čast odprli prav poseben oddelek z imenom Daniel's Room.

Ker v tem primeru ne gre za klasično igralnico, ki bi za Kanadčana pripravila prav posebno sobo, so se pri PokerStarsih projekta lotili nekoliko drugače in za Daniela "ogradili" celo zbirko miz, na katerih bodo lahko on in vsi ljubitelji denarne igre uživali v igranju na 6-max NL Hold'Em mizah s slepimi stavami od 20 $/40 $ pa vse tja do 100 $/200 $.

Kot že rečeno, bodo na teh mizah lahko igrali prav vsi, ki si bodo to lahko privoščili. Igra ne bo ravno poceni, saj bodo na mizah ponujene igre s slepimi stavami 20 $/40 $ (10 $ ante), 50 $/100 $ (25 $ ante) ter 100 $/200 $ (50 $ ante), vsak igralec pa bo na mizo moral prinesti denarja za vsaj 100 BB, medtem ko bo zgornja meja ob vstopu na mizo 250 BB.

Za začetek bo mogoče na mizah Danielove sobe igrati le NL Texas Hold'Em, a so odgovorni pri PokerStars že obljubili, da bodo igralcem kmalu na izbiro ponudili tudi druge igre na podobno visokem nivoju.

Vse te mize pa ne bodo namenjene le igranju, temveč so se pri PokerStarsih za njih odločili tudi zato, da svojim igralcem ponudijo možnost igranja in opazovanja igre, saj se lahko igralci, katerih igra še ni na dovolj visokem nivoju, da bi se lahko podali na te mize, samo iz opazovanja drugih igralcev tudi kar nekaj naučite.

Seveda s tovrstnimi mizami pri PokerStarsih ne bodo ravno hodili v zelje Full Tilt Pokru, kjer profesionalci na take mize zahajajo v le skrajni sili, je pa vseeno lepo videti, da se pri PokerStars niso kar predali in da vseeno tudi oni želijo svojim igralcem ponuditi dobre pogoje za igranje na najvišjem nivoju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.