Šport
25 ogledov

Nekdanjega fanta klicala 50-krat na dan

jennifer capriati EPA
Nekdanji teniška igralka Jennifer Capriati se bo morala na sodišču zagovarjati zaradi fizičnega napada na svojega nekdanjega fanta.

Nekdanja zvezdnica svetovnega ženskega tenisa Američanka Jennifer Capriati se po koncu tekmovalne poti nikakor ne more izkopati iz težav. Trikratna zmagovalka turnirjev za grand slam se bo 17. decembra zagovarjala pred sodnikom na Floridi zaradi domnevnega napada na svojega nekdanjega fanta.

Nekdanja številka ena svetovnega tenisa in njen nekdanji spremljevalec Ivan Brannan sta se 14. februarja, po navedbah policije in prič, zapletla v glasen prepir sredi zdravilišča in fitnes centra v North Palm Beachu na Floridi.

Fanta klicala tudi 50-krat na dan

Teniška zvezdnica, ki je v svoji karieri osvojila 14 naslovov na turnirjih najvišje ravni WTA in si na olimpijskem turnirju leta 1992 v Barceloni priborila zlato kolajno, naj bi svojega nekdanjega fanta med prepirom udarila v prsni koš. Brannan, ki je inštruktor joge, je poklical policijo, kar je pomenilo resne težave za muhasto zvezdnico, ki nikakor ni mogla preboleti konca zveze z osem let mlajšim fantom.

Sedemintridesetletnica se bo zaradi napada in nadlegovanja, fanta naj bi klicala tudi 50-krat na dan, morala zagovarjati na sodišču. Sodnik na Floridi je začetek procesa sklical za 17. decembra. Capriatijeva je ves čas zanikala incident, ki se je zgodil na letošnje Valentinovo.

Turbulentna preteklost

Capriatijeva je bila pred tremi leti hospitalizirana zaradi zastrupitve z zdravili, v njeni kartoteki pa je tudi kraja prstana, ki ni bil dražji od 35 ameriških dolarjev, v eni izmed trgovin, ter aretacija zaradi posedovanja marihuane. Američanka je priznala, da trpi za depresijo in da je že večkrat pomislila na samomor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.