Šport
96 ogledov

Nekdanji WBO prvak napadel trenerja

lopez vazquez Youtube
Boksar Juan Manuel Lopez je po zmagi nad Wilfriedom Vazquezom obračunal še z nasprotnikovim trenerjem.

Bizarni prizori so zaznamovali boksarski obračun v San Juanu, ker je nekdanji WBO prvak v  peresno lahki kategoriji v 11. rundi s tehničnim knock-outom premagal Wilfrieda Vazqueza

Portoričan se je tako zmagoslavno vrnil v ring, potem ko je leta 2014 po dveh težkih porazih napovedal slovo od profesionalnega boksa.

Adrenalin je tekel v potok in v ringu so po dvoboju zavladale kaotične razmere. Lopez se je veselil težko prigarane zmage, nato pa krenil proti nasprotnikovem kotu in napadel trenerja, s katerim sta si začela izmenjavati udarce.

Čeprav je bilo uradnega dvoboja že konec, je imel Portoričan dovolj energije za nadaljevanje boksarskega spektakla. Trener se ni dal in Lopezu vrnil milo za drago, preden so ju uspeli ločiti drugi član obeh taborov.

Kaotičen večer se je končal z objemom obeh boksarjev. Zakaj sta si Lopez in član nasprotnikove ekipe skočila v lase, ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.