Šport
15 ogledov

Nekoč zabil Unitedu, danes boksa

leon mckenzie Youtube
Leon McKenzie, nekdanji profesionalni nogometaš, je z zmago na dvoboju srednje kategorije začel svojo boksarsko kariero.

Leon McKenzie se je po osemnajstletni karieri profesionalnega nogometaša odločil, da je prišel čas za zamenjavo poklica.

Angleški napadalec, ki je na Otoku zabil več kot 100 golov, je v začetku leta 2013 kopačke obesil na klin in si nadel boksarske rokavice. McKenzie, ki je leta 2005 kot član Norwich Cityja na domačem Carrow Roadu dosegel zadetek proti Manchester Unitedu, je 29. junija debitiral v boksarskem ringu in se po vsega dveh rundah veselil svoje prve zmage.

''Debi ne bi mogel biti boljši, bilo je fantastično. Trdo sem delal, počutil sem se dobro in komaj čakam naslednjo bitko,'' je povedal McKenzie, ki je s tehničnim knock-outom premagal Johna Masona

''Imel se dobro nogometno kariero, najboljšo, kar sem jo lahko imel, toda ta zmaga mi pomeni več od kateregakoli gola, ki sem ga dosegel. Spoštujem boks, trdo delam in počasi grem naprej,'' je dodal 35-letnik, ki lovi zadnji vlak, da si ustvari ime tudi na boksarskem prizorišču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.