Šport
14 ogledov

Nekorektna poteza Ane Ivanović

ana ivanović EPA
Srbska teniška igralka Ana Ivanović je z odločitvijo, da ne bo zaigrala na obračunu pokala Fed, razjezila selektorko izbrane vrste Tatjano Ječmenica.

Najboljša srbska teniška igralka na lestvici WTA Ana Ivanović ne bo branila barve svoje države na dvoboju prvega kroga druge svetovne skupine pokala Fed proti Španiji, ki bo 6. in 7. februarja prihodnje leto v Kraljevu, je potrdila kapetenka srbske reprezentance Tatjana Ječmenica.

Ivanovićeva, sicer boljša polovica znanega nemškega nogometaša in člana angleškega Manchester Uniteda Bastiana Schweinsteigerja, naj bi nastop proti Španiji odpovedala zaradi prezasedenosti, ob tem pa je pred njo še naporna olimpijska sezona.

Tatjana Ječmenica je v pogovoru za srbski časnik Sportski Žurnal dejala, da je Ana Ivanović nekorektna, saj se je na zadnji reprezentančni dvoboj proti Paragvaju kar sama povabila v reprezentanco in si zavoljo tega izborila pravico do olimpijskega nastopa, ki bo avgusta prihodnje leto v Rio de Janeiru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.