Šport
22 ogledov

Nemci odločeni, da osvojijo Euro

Neuer Borussia Dortmund Bayern München DFB pokal Berlin EPA
Nemški vratar Manuel Neuer, ki je letos v zadnjem trenutku izgubil že dve lovoriki, verjame, da se nesrečni scenarij tokrat ne bo ponovil. Nemci se po njegovih besedah nikakor ne bodo zadovoljili z drugim mestom.

Manuel Neuer si močno želi, da bi Nemčija na Euru 2012 pokazala svoje kvalitete in osvojila prestižno lovoriko. Vratar Bayern Münchena je letos doživel že dve veliki razočaranji, saj jih je v finalu Lige prvakov premagala ekipa Chelseaja, medtem ko je bila v finalu nemškega pokala boljša Borussia Dortmund.

''Ne bojim se, da bi spet končali na drugem mestu. To se preprosto ne bo zgodilo,'' je za Bild povedal 26-letnik. ''Zadeva je jasna. Celotna ekipa si želi ostati na turnirju do finala in potem osvojiti evropsko lovoriko,'' je povedal Neuer.

Nemški vratar je do tega trenutka prejel dva zadetka, zdaj pa si želi, da bi na naslednjih treh obračunih mrežo uspel pustiti nedotaknjeno. ''Želja nemških navijačev je, da v preostalih tekmah ne prejmem več nobenega zadetka. Takšna je tudi moja želja. Seveda ne moreš predvidevati, da se bo to zares zgodilo, vendar bom dal vse od sebe, da bi mi uspelo,'' je zaključil Neuer. Nemčija se bo v petek pomerila z Grčijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.