Šport
73 ogledov

Nepričakovana smrt bivšega prvaka

kevin randleman Reševalni pas/Twitter
V 45. letu starosti je nepričakovano umrl nekdanji UFC prvak v težki kategoriji Kevin ''The Monster'' Randleman.

V četrtek so družabna omrežja preplavile informacije o zdravstvenih težavah nekdanjega zvezdnika mešanih borilnih veščin, žalostno novico pa je v pogovoru za MMAWeekly.com potrdil njegov dober prijatelj Wes Sims''Res je. Imel je srčni napad. Povsem sem na tleh,'' je povedal ameriški borec.

Novico je z uradno izjavo potrdila tudi Randlemanova družina. ''Z veliko žalostjo sporočamo, da je preminil Kevin Randleman. Med službeno potjo je nenadoma zbolel in umrl zaradi zapletov v povezavi s pljučnico,'' so zapisali.

Smrt ameriškega borca je pretresla celotno skupnost mešanih borilnih veščin, saj se je Randleman pred dnevi udeležil podelitve nagrad v Las Vegasu, kjer je opravil intervju z urednikom MMAWeekly.com Scottom Petersenom.

''Ne morem verjeti. Izgledal je bolje kot kdajkoli v zadnjih letih. Povedal mi je, kako uživa družinsko srečo, še posebej z mladim sinom,'' je povedal Petersen.

Randleman je bil eden od pionirjev mešanih borilnih veščin. Upokojil se je leta 2011, največji uspeh pa je zabeležil pred 17 leti, ko je postal svetovni prvak v težki kategoriji. Nastopil je na 33 dvobojih in zabeležil 17 zmag ter 16 porazov.

Preminulega borca so z objavami na družabnih omrežjih počastila nekatera velika imena tega športa.

Komentarjev 1
  • Dejan Horvat 14:48 13.februar 2016.

    https://www.youtube.com/watch?v=2VK2u4-eS_k R.I.P Kevin