Šport
28 ogledov

Nesramnost Rusa, sodnici metal kovance

Danil Medvedjev youtube
Šov Rusa, ki je v prvem krogu izločila Stana Wawrinko.

Pot od junaka do bedaka je včasih lahko zelo kratka. To je tokrat v Wimbledonu dokazal tudi ruski teniški igralec Danil Medvjedev. Enaindvajsetletnik je v prvem krogu izločil petega nosilca Stana Wawrinko, na dvoboju z Belgijcem Rubenom Bemelmansom paizgubljal z 0:2 v nizih, se vrnil v igro, v petem nizu pa povedel z 2:0 v igrah. A nato je izgubil naslednjih pet iger. In tu se je začel njegov šov.

Sodnica mu je prisodila kazensko točko, mladi Rus pa je od supervizorja zahteval zamenjavo sodnice Marijane Alves. Kasneje je izvlekel danarnico in proti delilki pravice začel metati kovance ter s tem namigoval, da je bila podkupljena.

"To je bilo v žaru borbe. Nisem razmišljal, to sem preprosto naredil. Vem, da je bilo neumno. Pripravljal sem se oditi z igrišča, nato pa sem to storil. Imel sem občutek, da so bile nekatere odločitve naperjene proti meni, a tudi sodniki se motijo. Motijo se tudi igralci, to sem pokazal tudi s svojo potezo. Opravičujem se sodnici," je že nekoliko ohlajen dejal mladi Rus, ki pa se verjetno ne bo mogel izogniti kazni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.