Šport
31 ogledov

Nesrečni oposum končal v prtljažniku

andy lally Reševalni pas/Twitter
Mehaniki ekipe Magnus Racing so na dirki Rolex 24 v Daytoni v prtljažniku dirkalnika odkrili mrtvega oposuma, ki je postal zvezda na družabnem omrežju Twitter.

Mehaniki ekipe Magnus Racing so na 24-urni dirki Daytone naleteli na nenavaden prizor, potem ko je Andy Lally z dirkalnikom Porsche 911 GT očitno zadel oposuma. Dirkač je sprva poročal o razbitinah na cesti, vendar se je izkazalo, da temu ni bilo tako. 

''Ekipa popravlja dirkalnik. Oposuma so posmrtno poimenovali Ballast. Žalostno je, toda menim, da bi ga morali dati nazaj in prepeljati ciljno črto,'' je sporočil Lally, sicer aktivist za pravice živali, ki je nenavaden prizor dokumentiral s fotografijo. ''Kako nenavaden konec dirke. Ironično je, da se je to zgodilo meni. Žalosten dan za oposuma in Magnus Racing.''

Preden se je Lally lahko vrnil na stezo, je oposum po imenu Ballast že zaživel posmrtno življenje na Twitterju. Fotografijo, ki jo je dirkač objavil na svojem profilu, si lahko ogledate TUKAJ.

oposum ballast | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.