Šport
15 ogledov

Nevaren tudi Del Potru

Žurnal24 main
Blaža Kavčiča v sredo v drugem kolu OP Francije na igriščih Rolanda Garrosa čaka obračun proti Argentincu Juanu Martinu Del Potru, ki je pred dobrim letom že zasedla četrto mesto na lestvici ATP.

"Lahko ga premagam, zakaj pa ne? V 1. kolu sem odlično serviral in če bom to ponovil, potem sem lahko nevaren tudi za Del Potra," so misli Blaža Kavčiča pred tekmo 2. kola na Roland Garrosu. V sredo se bo pomeril z zmagovalcem OP Amerike 2009, Juan Martinom Del Potrom, ki je pred dobrim letom zasedal celo 4. mesto lestvice ATP.

"Vohun" na tiskovki
Argentinec je bil v torek boljši od Iva Karlovića, sicer pa Kavčič meni, da ga nasprotnik prav dobro ne pozna: "Na tiskovno konferenco po moji zmagi v 1. kolu je prišel tudi nek argentinski novinar in se zanimal za mojo igro, tako da bo verjetno novice prenesel Del Potru. Jaz sem ponedeljkov prost dan izkoristil za individualno vadbo dopoldne, potem pa sem eno uro izmenjeval udarce s Špancem Rubenom Ramirez Hidalgom."  Tekmico v 2. kolu je dobila tudi Polona Hercog. Mariborčanka bo v sredo igrala proti Kitajki Šuai Peng.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.