Šport
266 ogledov

Neverjetna kazen za pokazan sredinec

Kim Bi-o golf Reševalni pas/Twitter
Korejski igralec golfa je izgubil živce in bo za to ostro kaznovan.

Južnokorejski golfist Kim Bi-o naslednja tri leta ne sme igrati golfa, ker je na turnirju v Daeguju gledalcem pokazal sredinec, so v torek sporočili s korejske golf zveze.

Na turnirju v Daeguju so igralca zmotili zvoki prenosnega telefona, s katerimi so gledalci delali posnetke. Kim, ki je bil v trenutku, ko je bil na vrsti za udarec, v vodstvu, se je, ko je slišal telefon, najprej obrnil k gledalcem, jim pokazal sredinec, nato pa frustriran na tla zalučal palico za golf.

Devetindvajsetletni Korejec je nato vendarle slavil na turnirju. Postal je prvi, ki mu je to uspelo dvakrat, in po zmagi se je gledalcem opravičil za nešportno potezo.

Paša za oči Šport Deset najbolj vročih golfistk na svetu

Po današnjem sestanku na zvezi se je gledalcem pred TV zasloni opravičil celo na kolenih in bil na robu solza. Kljub temu so se na korejski zvezi odločili, da tri leta ne sme nastopati na korejskih tekmovanjih.

"Kim Bi-o je škodoval ugledu golfista s svojim neprimernim in nasilnim dejanjem," so še dodali na zvezi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.