Šport
16 ogledov

''Neville me svari pred čokoladno torto''

Manchester City Newcastle United Joleon Lescott Hatem Ben Arfa EPA
Nogometaš Manchester Cityja Joleon Lescott je imel po prvem treningu, ki ga je z angleško reprezentanco opravil trener Gary Neville, na račun Angleža povedati mnogo lepih besed. Lescott je bil z delom pomočnika trenerja zadovoljen, čeprav je ta delil tudi prehramnske nasvete.

Gary Neville se je pridružil četi Roya Hodgsona, kjer pa je Lescotta podučil, česa se mora izogibati na svojem jedilniku. ''Rekel mi je, naj se izogibam čokoladne torte. Bila je za sladico, a rekel je, naj se ji izognem. Bolje poznam njegovega brata Phila, še iz časov pri Evertonu, toda vem, da sta oba rojena zmagovalca. Gary je nekdo, ki ga spoštujem. Zelo je profesionalen in veliko je žrtvoval, da je prišel do sem, zato je nekdo, po katerem se lahko zgledujem. Svoje dolgoletne izkušnje lahko prenaša naprej, zato mislim, da je odlična pridobitev,'' je povedal Lescott.

Neville je kmalu po upokojitvi postal eden najboj cenjenih analitikov nogometne igre. Njegovo znanje bo po mnenju Cityjevega nogometaša Angliji še kako prav prišlo na Euru 2012. ''Lepo je, ker sem z njim delal že prej. Njegove pripombe so poštene in pomembne. Mnogi so mislili, da bo pristranski do Uniteda, toda po mojem mnenju ni,'' je dodal Lescott.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.