Šport
14 ogledov

Neymar je sebičen in gleda le nase

neymar brazilija olimpijske igre EPA
Selektor egiptovske olimpijske reprezentance Hany Ramzy po obračunu proti Braziliji v Londonu ni našel veliko lepih besed za zvezdnika Seleçaa, Neymarja.

Brazilci so olimpijske igre v Londonu začeli s pričakovano zmago proti Egiptu, ki je padel s 3:2. Na slovitem stadionu Millenium v Cardiffu so Brazilci v prvem polčasu povedli s 3:0, nato pa nekoliko popustili in Egipčanom pustili, da se jim približajo na 2:3. Na koncu so prvi favoriti nogometnega turnirja le vpisali pričakovane tri točke.

Brazilci so hitro pozabili prvo srečanje in že gledajo naprej, medtem ko se je selektor Egipta obregnil ob enega največjih zvezdnikov tekmovanj v Londonu, Neymarja. "Zagotovo bo dosegel velike stvari, toda moje mišljenje je tako, da bi moral bolj igrati za moštvo. Občasno sem imel občutek, da je sebičen in igra le zase. Vse v želji, da bi pokazal svoj veliki talent. Še vedno je mlad in zaradi tega so mora naučiti igrati bolj moštveno," je Neymarja okaral Hany Ramzy, s katerim se strelec tretjega zadetka za Brazilijo ne strinja: "Mislim, da to ni res. Predano sem delal za ekipo in to je tisto, kar želim."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.