Šport
1 ogledov

Ni važno, kdo je na drugi strani

Aljoša Rezar je ponujeno priložnost odlično izkoristil. Žurnal24 main
Številka 16, 24-letni Aljoša Rezar, vratar Celja Pivovarne Laško, otrok celjskega kluba počasi prevzema mesto prvega vratarja slovenskih državnih prvakov.

Z odličnimi obrambami se je izkazal tako v dosedanjem delu lige prvakov, kot v domačem prvenstvu.Še vedno se spominja tekme, ko je kot rezerva za poškodovanega Gregorja Lorgerja več kot odlično nastopil v Göteborgu proti Sävehofnu in se tako dokončno prebil v celjsko člansko vrsto. Danes je pomemben člen ekipe, kar je pokazal tudi na zadnji tekmi predtekmovanja Lige prvakov proti nemškemu Gummersbachu.

Za vami je zelo pomembna in težka tekma. Znova ste branili odlično. Kako ste z vaše, torej vratarjeve perspektive, videli to srečanje?
Vesel sem, da smo izpolnili cilj, uvrstitev v 2. krog lige prvakov. Pred tekmo se je veliko govorilo, da naj bi Nemci v Celje prišli z drugo ekipo, da naj ne bi igrali na vso moč. Dokazali so, da so, po nemški naravi, igrali na polno, vse do zadnje sekunde. Za nami je še ena dobra tekma. Tokrat smo res dobro igrali v obrambi in se na koncu tudi srečno, a povsem zaslužno veselili.

V tej sezoni se je že nekajkrat pokazalo, da se s Škofom dobro dopolnjujeta. Ko ne gre enemu, je tu drugi.
Zelo pomembno je, da sta v ekipi dva dobra vratarja, saj lahko v primeru, da enemu ne gre drugi »pokrpa luknje«. Vendar na koncu koncev ni pomembno kdo je branil, pomembno je le, da smo zmagali in se uvrstili v 2. krog.

 
 

Zelo pomembno je, da sta v ekipi dva dobra vratarja, saj lahko v primeru, da enemu ne gre drugi "pokrpa luknje".

Aljoša Rezar

 
So bile priprave na to tekmo bolj stresne?
Bilo je nekaj več nervoze, kar je razumljivo, saj je bil vložek tokrat resnično velik. Pripravljali smo se kot ponavadi. Na tekmi pa smo dokazali, da še znamo igrati rokomet. Enkratno vzdušje v dvorani pa nas je še bolj motiviralo. Pred tako publiko je skoraj nemogoče izgubiti.

Obranili ste nekaj pomembnih žog tudi Romanu Pungartniku. Kako je stati iz oči v oči z nekdanjim soigralcem?

Ko sem začel trenirati s člansko ekipo je bil Roman v Celju prava zvezda. Seveda je fino, da lahko tudi njemu ubranim kakšno žogo. Sicer pa sploh ni pomembno kdo je na drugi strani. Pomembno je da dobro branim, se izkažem in da zmaga moja ekipa.

V torek bo na Dunaju žreb skupin za nadaljevanje Lige prvakov. Imate kakšne posebne želje?

Nimamo nobenih posebnih želja. Naprej so se uvrstili praktično vsi favoriti in čakajo nas težke tekme. Ne glede na to koga bomo dobili, se bomo potrudili po najboljših močeh.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.