Šport
12 ogledov

Nikoli ne stavi proti Federerju

Roger Federer je z zmago prekrižal načrte marsikateremu stavniškemu "mojstru". ( Žurnal24 main
Novak Djoković je v polfinalu OP Francije proti Rogerju Federerju izgubil prvič letos. Morda še težje od igralca samega je poraz Srba prenesel Anglež, ki je na njegovo zmago vplačal lep kupček denarja.

"Enostavno, ta niz se je moral končati. Na mojo nesrečo poraz ni mogel priti ob bolj neprimernem trenutku," je po porazu proti Rogerju Federerju v polfinalu OP Francije razlagal vidno razočarani Novak Djoković. Za Srba je bil to prvi letošnji poraz, s katerim je izgubil zelo veliko. V primeru zmage bi v ponedeljek namreč prevzel prvo mesto na lestvici ATP in se obenem tudi izenačil z Johnom McEnroejem, ki je leto 1984 začel z 42 zmagami zapored. Novak je do obračuna s Švicarjem nanizal 41 zaporednih dvobojev brez poraza.

V petek pa zapravljene priložnosti ni obžaloval le srbski tenisač, temveč tudi neimenovani 33-letni Anglež, ki je dan pred dvobojem v stavni hiši William Hill na Djokovićevo zmago proti Federerju vpisal reci in piši nekaj več kot 130 tisoč evrov. "Ne spomnim se niti ene stave, ki bi bila tako visoka," je dejal predstavnik stavne hiše. Koeficient na zmago Srba je bil zelo majhen (1,35), kar niti ne čudi glede na njegove dosežke v letošnji sezoni. Anglež je bil očitno trdno prepričan, da lahko Djoković še enkrat več v letošnji sezoni premaga FedExa in nadaljuje zmagovito serijo, a je brcnil v temo. Djoković se je pač meril z verjetno najboljšim teniškim igralcem vseh časov, proti kateremu se (očitno) ne stavi. Vsaj ne za tako velik znesek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.