Šport
30 ogledov

''Noge so bile nekoliko težke''

Anže Kopitar Profimedias
Anže Kopitar je okreval po kratkotrajni poškodbi in že na prvi tekmi dosegel odločilni zadetek za zmago Los Angeles Kings.

Slovenski hokejist je bil zadovoljen z razpletom tekme s Calgary Flames, na kateri je prispeval zmagoviti zadetek.

''Nismo odigrali najboljše tekme, a v tem delu sezone to niti ni pomembno, dokler osvojiš dve točki. Zavedamo se, da imamo prostor za izboljšave, zato moramo še naprej graditi momentum in opravljati svojo nalogo,'' je povedal 28-letnik.

''To je bil eden najlažjih zadetkov v letošnji sezoni. Poskušal sem biti v bližini mreže in vse se je lepo izteklo,'' je 18. gol v sezoni opisal Kopitar, čigar počutje se iz dneva v dan izboljšuje.

''Počutil sem se dobro. Tekom tekme sem se počutil bolje in bolje. Morda so bile noge na začetku nekoliko težke, a v nadaljevanju je bilo bolje,'' je povedal Kopitar in pohvalil delo vratarja Jonathana Quicka, ki je zbral 22 obramb.

''Na takšnih tekmah je vedno treba odigrati zbrano v obrambi. Quickie je počel to, kar vedno počne za nas. Na tej fronti nič novega,'' je sklenil Kopi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.