Šport > Nogomet
3 ogledov

11 milijonov za Ibrahimovića

Ibrahimović švedski reprezentanci ne bo mogel pomagati. Žurnal24 main
Zlatan Ibrahimović in njegov milanski delodajalec Inter sta blizu milijonskega dogovora, po katerem bo napadalec črno-modrih prejemal neto letno plačo v višini 11 milijonov evrov.

Italijanski prvoligaš Inter iz Milana načrtuje predčasno podaljšanje pogodbe s švedskim napadalcem Zlatanom Ibrahimovićem, je poročal italijanski športni časnik La Gazzetta dello Sport. Na klub ga zdajšnja pogodba veže do leta 2011. Podaljšati jo želijo za še eno leto, pri čemer bi mu povišali plačo s sedanjih sedmih na 11 milijonov evrov.

Za preživetje 26-letnega napadalca se sicer že zdaj ni bati, saj ob osnovni sedemmilijonski plači dobi še vsaj tri milijone sponzorskega denarja. A z 11 milijoni letne plače bi prehitel tudi zvezdnika mestnega tekmeca Milana, Brazilca Kakaja. Tudi ta naj bi bil tik pred podaljšanjem pogodbe z rdeče-črnimi, plačo pa naj bi mu povišali na devet milijonov evrov. Inter želi z novo ponudbo Ibrahimoviću prehiteti tekmece, ki se ozirajo po švedskem napadalcu. Za nogometaša, ki je leta 2006 iz Juventusa v Inter prišel za skoraj 25 milijonov evrov, naj bi zanimanje pokazali pri madridskem Realu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.