Šport > Nogomet
24 ogledov

120 tisoč € vreden avto obtičal v blatu

Andre Wisdom EPA
Nogometaš Liverpoola Andre Wisdom, ki igra na posoji pri Derby Countyju, je svojemu 120 tisoč evrov vrednemu porscheju privoščil blatno kopel.

Andre Wisdom, kapetan angleške reprezentance do 21 let, je moral svojega luksuznega porscheja, s katerim se pogosto baha na družabnih omrežjih, pustiti v veliki blatni luži, kjer je pristal zaradi slepega upoštevanja navodil navigacijske naprave.

Avtomobil porsche panamera turbo je odkril kolesar Pete Irons, ki je poklical policijo: ''Nisem prav veliko razmišljal, ko sem ga videl. Mislil sem si, da je imel nekdo veliko smolo,'' je povedal Irons in dodal: ''Ko sem se pozneje vrnil s prijatelji, je bil še vedno tam. Sploh ne morem verjeti, da je prišel tako daleč. Bili smo kilometre oddaljeni od glavne ceste in pot ne vodi nikamor. Moral je biti povsem blaten, ko je lezel ven, saj drugače ne šlo.''

twitter porsche | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Kako je Wisdom zlezel iz avtomobila, za zdaj ostaja uganka, jasno je le, da nesreča ni vplivala na njegovo igro na zelenico, saj je Derby doma s 3:0 premagal Sheffield. ''Pozneje sem opazil, da so ga z džipom potegnili ven, vendar nisem videl, kdo je sedel v avtomobilu. Videti je bil v redu, le nekoliko blaten,'' je dodala priča.

Wisdom za komentar ni bil na voljo, klub pa je podal naslednjo izjavo: ''Andre je na poti na tekmo proti Sheffieldu obiskal lokalno trgovino. Ker ni poznal okolice, je aktiviral navigacijsko napravo. Začrtana pot ga je vodila po manj običajni cesti, kjer je njegov avto obtičal. Skupaj s klubom je poskrbel, da je bil pravočasno na stadionu Pride Park, avto pa smo rešili v nedeljo zvečer.''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.