Šport > Nogomet
53 ogledov

230.000 evrov na teden za Neymarja

Neymar EPA
Španski mediji poročajo, da se je Neymar z vodstvom katalonskega kluba dogovoril za podvojitev plače. Brazilec naj bi po novem zaslužil več kot 230.000 evrov na teden.

Neymar naj bi po povratku z južnoameriškega prvenstva, kjer trenutno nastopa z brazilsko izbrano vrsto, podpisal novo pogodbo z aktualnim španskim prvakom, s katero bo postal drugi najbolje plačani nogometaš Barcelone - za Lionelom Messijem.

Po poročanju spletnega portala Sport.es naj bi z novo pogodbo zaslužil 12 milijonov evrov na leto oziroma približno 230.000 evrov na teden, kar znaša skoraj dvakrat toliko, kot je za svoje usluge na Camp Nouu prejemal do sedaj.

Brazilski superzvezdnik bi moral pogodbo podpisati še pred začetkom južnoameriškega prvenstva, a mu je zmanjkalo časa, saj je imel od finalne tekme Lige prvakov pa do začetka turnirja Copa America na voljo le štiri dni, kar je bilo premalo, da bi s klubom dorekel vse podrobnosti.

Neymar je v letošnji sezoni dosegel 39 golov in Barceloni pomagal do drugega trojčka v zgodovini kluba, dobro pa je začel tudi na prvenstvu Latinske Amerike, kjer je na prvem obračunu s Perujem prispeval gol in podajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.