Šport > Nogomet
39 ogledov

240 mio € za izgradnjo novega Uniteda

david moyes trener manchester united EPA
Angleški mediji poročajo, da bo Manchester united v poletnem prestopnem roku za nove okrepitve odštel več kot 240 milijonov evrov.

Manchester United je na derbiju 26. kroga angleške Premier League remiziral z Arsenalom (0:0), prvaki pa na lestvici najelitnejšega angleškega prvenstva zasedajo skromno sedmo mesto.

Ed Woodward, izvršni direktor angleškega prvaka, je razkril, da namerava United v poletnem prestopnem roku okrepiti svojo ekipo, angleški Daily Mirror pa poroča, da naj bi v ta namen odšteli več kot 240 milijonov evrov.

Keane: Kriv je Alex Ferguson

Nekdanji nogometaš Manchester Uniteda, Roy Keane, je prepričan, da je za slabe rezultate odgovoren Sir Alex Ferguson, ki se je upokojil po koncu lanske sezone. Nekdanji rdeči vrag škotskega stratega obtožuje, da v zadnjih letih na Old Trafford ni pripeljal dovolj kvalitetnih nogometašev, posledice pa zdaj plačuje David Moyes. ''United potrebuje pet, šest igralcev. V zadnjih letih niso kupili zvenečih imen in zdaj se jim to končno maščuje,'' Keana citira Daily Express.

Bolt zbodel Arsenal in dobil odgovor

Jamajški atlet Usain Bolt, goreč navijač Manchester Uniteda, je po remiju z Arsenalom na Twitterju zapisal: ''Tudi ko je Manchester United na dnu, ga Arsenal v letošnji sezoni ne more premagati.''  Angleški novinar Piers Morgan mu je postregel s kratkim in jedrnatim odgovorom: ''Sedmi,'' je na Unitedov položaj na lestvici opozoril Morgan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.