Šport > Nogomet
7 ogledov

''45 mio. za Özila? Dobra kupčija!''

higuain ozil EPA
Nekdanji napadalec Reala Madrida Gonzalo Higuaín bo v drugem kolu skupinskega dela Lige prvakov gostoval v Londonu, kjer se bo Napoli pomeril z Arsenalom.


Topničarji
so odlično začeli sezono v domačem ligaškem tekmovanju, kjer se po šestih tekmah nahajajo na prvem mestu lestvice Premier lige. Med najbolj zaslužnimi igralci za preporod Arsenala je še en nekdanji nogometaš kraljevega kluba Mesut Özil, ki je na Emiratesu že pustil velik pečat.

Higuaín je na tiskovni konferenci pred obračunom z nekdanjim soigralcem dejal, da je Arsenal s plačilom odškodnine v višini 45 milijonov evrov sklenil ''dobro kupčijo'', saj Özil velja za enega izmed najboljših nogometašev na svetu.

''Imel sem to čast, da sem igral z Mesutom. On je eden izmed najboljših igralcev na svetu. Kot napadalcu mi je bilo lepo igrati z njim, saj sem vedel, da mi bo ustvaril priložnosti za zadetek,'' je povedal argentinski reprezentant.

''Če pogledate prestope v poletnem prestopnem roku, morate priznati, da je Arsenal z Mesutom sklenil zelo dobro kupčijo. Sam sem vesel, da sem se pridružil Napoliju. Sezono smo začeli dobro, tako v ligi kot v Evropi,'' je povedal Higuaín, ki z Napolijem zaseda drugo mesto italijanske Serie A.

Komentarjev 1
  • puksicd 11:02 01.oktober 2013.

    ... in še vedno, kljub posredovanju jasnih pravil za sklanjanje tujih poimenovanj ne znajo sklanjati Real Madrid. Pa kaj ste res tako zelo nesposobni?