Šport > Nogomet
29 ogledov

Abbey Crouchu: "Poroka odpade"

Felix Brych Rafael van der Vaart Peter Crouch rde%C4%8Di karton rdeci izkljucite Žurnal24 main
Tragična figura torkovega četrtfinala med Realom in Tottenhamom Peter Crouch je že v 16. minuti tekme moral zapustiti zelenico zaradi drugega rumenega kartona. Za neumnosti morda krivo varanje.

Zaročenka Abbey Clancy naj bi Crouchu prav te dni dejala, da junija načrtovana poroka odpade. In razlog? Croucha so mediji v Dubaju zasačili, ko naj bi konec februarja v stanovanje vstopal z drugo žensko. Gre za skorajda filmsko zgodbo, v kateri naj bi se Crouch pri obisku (da je šlo le za obisk, pravi Crouch) mične 22-letne norveške stevardese Suzanne Thunestveit (fotografija tukaj) izdajal kar za Petra Johnsona.

Crouch je že lani avgusta prevaral svojo zaročenko, ki mu je skok čez plot (kako ironično: zgodilo naj bi se ravno v Madridu, ko naj bi Crouch prostitutki, tako tuji mediji, za seks plačal 800 evrov) odpustila. A zdaj je Abbey obupana, saj v Petrovo zgodbo, da se ni zgodilo nič, ne verjame, za Now magazine razkriva vir blizu nje. "Abbey ima znova popolnoma zlomljeno srce." Sredi marca se je sicer Petru in Abbey rodila hčerka Sophia Ruby.

In kdo ve, morda sta prav odpoved poroke in morebiten spor z Abbey kriva za to, da je Crouch na torkovi tekmi Lige prvakov med Realom iz Madrida ter londonskim Tottenhamom storil dve tako nespametni potezi po vsega 15 minutah igre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.