Šport > Nogomet
20 ogledov

Abbiati bi se s koncem sezone lahko poslovil

Abbiati Tevez Pirlo Juventus AC Milan Serie A Italija liga prvenstvo Reuters
Izkušeni italijanski vratar Christian Abbiati je namignil, da bi se lahko po koncu sezone poslovil od nogometa, če mu AC Milan ne ponudi v podpis nove pogodbe.

Ob koncu sezone se izteče pogodba, ki jo ima z Milanom sklenjeno Christian Abbiati. Ker klub s podpisom nove pogodbe z 37-letnim vratarjem še kar okleva, je po njegovem mnenju to znak, da v prihodnosti nanj ne računajo več, sam pa tudi nima namena braniti za kak drug klub, tako da bi se lahko čez pol leta upokojil.

"Klub ima vso pravico, da pove, kdaj je dovolj. Jaz sem mu na razpolago, toda očitno me ljudje v klubu ne želijo več, kar spoštujem. Pri mojih letih je normalno, da se borim s poškodbami, težave z njimi imajo tudi mlajši. Če ne podaljšam pogodbe z Milanom, bom najbrž končal kariero," je dejal Abbiati.

Zgodba med Milanom in Abbiatijem traja že petnajst let, z nekaj prekinitvami, ko se je trenutno prvi vratar milanskega kluba mudil na posojah pri Juventusu, Torinu in Atleticu iz Madrida

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.