Šport > Nogomet
14 ogledov

Abidal na treningu 15 dni po operaciji

Eric Abidal Victor Valdes
1/6
Žurnal24 main
Na petkovem treningu Barcelone se je prvič po operaciji tumorja na jetrih pojavil francoski branilec Eric Abidal. Šalil se je s soigralci in si ogledal njihov trening na Camp Nouu, kjer letos ne bo več igral.

Pred sobotnim gostovanjem Barcelone pri Villarrealu, eno izmed odločilnih tekem letošnje sezone španskega prvenstva, se je na treningu prvakov prvič po operaciji tumorja na jetrih pojavil francoski branilec Eric Abidal. Popularni "Abi", ki naj bi bil po vsej verjetnosti odsoten vse do avgusta, je soigralce obiskal na petkovem treningu na Camp Nouu, kjer so se skupaj s Josepom Guardiolo pripravljali na težko gostovanje v soseščini.

Galerija
Video

Nogometaši so se po koncu treninga skupaj z Abidalom umaknili v klubske prostore, kjer so imeli organizirano skupinsko kosilo, dan dvigovanja morale pa se tukaj še ni zaključil. Z nogometaši Blaugrane je namreč nekaj besed spregovoril še en zelo poseben gost – eden izmed preživelih čilskih igralcev ragbija, ki so v prejšnjem stoletju tako junaško preživeli strmoglavljenje letala v Andih, kasneje ovekovečeno tudi v filmu Alive (Živi).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.