Šport > Nogomet
21 ogledov

Abramovič: Guardioli 48 milijonov za štiri leta

bayer barcelona guardiola EPA
Roman Abramovič si po hitrem odhodu Andréa Villasa-Boasa na klop Chelseaja želi pripeljati Pepa Guardiolo, ki trenutno kuje uspehe na klopi Barcelone. Ruski milijarder naj bi bil Guardioli pripravljeni plačati kar 48 milijonov evrov za štiri sezone.

Po pisanju The Suna naj bi se Roman Abramovič odločil za vsako ceno na klop svojega kluba pripeljati Pepa Guardiolo. Če gre verjeti pisanju omenjenega časnika, bo Guardioli ponudil 48 milijonov evrov za štiri sezone vodenja zasedbe iz Stamford Bridgea.

Guardiola bi z 12 milijoni evrov letne plače postal najbolje plačani trener na svetu. Nekoč odlični igralec zvezne vrste je trenutno sicer pogodbeno vezan na Barcelono, a le do konca sezone. Guardiola za zdaj nove pogodbe še ni podpisal, s čimer na trnih pušča navijače in tudi vodstvo kluba. Njegova plača pri ponosu Katalonije trenutno znaša približno devet milijonov evrov, tako da bi v primeru odhoda na Otok letno v svoj žep pospravil tri milijone več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.