Šport > Nogomet
29 ogledov

Abramovič si je premislil: Lampard ostaja?

(Anglija - Brazilija) Lampard Welbeck Lucas Moura Reuters
Pri Chelseaju bi lahko prišlo do neverjetnega preobrata, ki bi v klubu lahko zadržal kapetana Franka Lamparda. Daily Mail poroča, da si je lastnik londonske ekipe Roman Abramovič premislil, tako da bi vezist angleške reprezentance lahko celo ostal na Stamford Bridgeu.

Zdelo se je, da je Franku Lampardu pri Chelseaju odbila zadnja sezona, potem ko je na dan priplavala direktiva kluba, da igralcem, starejšim od 30 let, ne ponuja dolgoročnih pogodb. Toda po poročanju Daily Maila si je muhasti lastnik Roman Abramovič v primeru ikone kluba premislil.

Vezist Anglije je v sredo zabil izjemen gol ob zmagi nad Brazilijo na Wembleyju (2:1), večkrat pa je ponovil, da bi rad ostal na Stamford Bridgeu, čeprav odločitev ni v njegovih rokah. V angleških medijih so se pojavila namigovanja, da so prvotni pogovori okrog podaljšanja njegove pogodbe že stekli, odziv pa naj bi bil "pozitiven".

Lampard bi bil poleti sicer prost igralec, že zdaj pa se lahko v zadnjem polletju pogodbe pogovarja z drugimi klubi. Med najbolj zagretimi je bil ameriški Los Angeles Galaxy, kjer je pred 34-letnim Lampardom uspešno nastopal že njegov nekdanji reprezentančni soigralec David Beckham.

Pri Chelseaju medijskih špekulacij sicer niso želeli komentirati. Lampard je po prihodu iz West Ham Uniteda modremu dresu zvest že 12 let in je drugi strelec kluba v zgodovini. Na večni lestvici zaostaja le še za Bobbyjem Tamblingom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.