Šport > Nogomet
14 ogledov

AC Milan ostaja brez trenerja

Leonardo je bil član brazilske reprezentance, ki je leta 1994 osvojila naslov sv Žurnal24 main
Trener italijanskega nogometnega velikana AC Milana, Brazilec Leonardo, je danes razkril, da bo po sezoni zapustil vrste sedemkratnega evropskega prvaka. Njegov naslednji klub še ni znan.

Trener italijanskega nogometnega velikana Milana, Brazilec Leonardo, je danes razkril, da bo po sezoni zapustil vrste sedemkratnega evropskega prvaka. Mladi strateg je to objavil na današnji novinarski konferenci, ki jo je klub sklical pred sobotno prvenstveno tekmo z Juventusom.

Štiridesetletnemu Leonardu se je na novinarski konferenci pridružil tudi Milanov podpredsednik Adriano Galliani, s katerim sta tudi uradno potrdila novico o Leonardovem slovesu.

"Tukaj sva, da predstaviva to sporazumno prekinitev sodelovanja na miren način, na takšen, kot je bilo skozi leta tudi najino prijateljstvo. Ta odhod ni nikakršno presenečenje, vse je jasno. Prišli smo do konca skupne poti. Cilj priti v Ligo prvakov nam je uspelo doseči, a čas za ločitev je prišel," je dejal nekdanji brazilski reprezentant.

Leonardo, za katerim je prva sezona v vlogi glavnega trenerja članskega moštva, je z Brazilijo leta 1994 v ZDA osvojil naslov svetovnega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.