Šport > Nogomet
23 ogledov

Ačimović: "Olimpija je moj klub"

Ačimović po zadetku, ki ga je v paragvajsko mrežo zabil na svetovnem prvenstvu 2 Žurnal24 main
Še pred uradno predstavitvijo v vlogi športnega direktorja Olimpije je Mile Ačimović za zurnal24.si pospremil svojo novo službo z besedami: "Vedel sem, da se bom nekoč vrnil. To je moj klub."
Naš intervju z Miletom ob njegovem slovesu z igrišč, v katerem je opisal svojo trnovo pot zaradi poškodbe kolena, najdete TUKAJLE. In tudi vrhunce njegove bogate kariere.

V sredo bo Olimpija Ljubljana predstavila športnega direktorja kluba. To bo postal Mile Ačimović, o čemer smo že poročali. "Vedel sem, da se bom nekoč vrnil. To je moj klub. Štiri mesece sem poslušal razne stvari, da sem se lahko malo približal ljudem in videl, da je stanje dokaj dobro in da je mogoče pomagati," je Mile dejal za zurnal24.si.

Nekdanji slovenski reprezentant, ki je septembra zaradi poškodbe kolena sklenil igralsko kariero in se vrnil v prestolnico, se je sicer s FC Ljubljana pogovarjal tudi o odprtju svoje nogometne šole. "Kar zadeva nogometno šolo, mislim, da imajo vsi nogometaši željo po njej. V zadnjih letih sem razmišljal o tem projektu, ampak je vse skupaj bolj zapleteno, kot se mi je zdelo," je pojasnil strelec znamenitega zadetka s sredine igrišča proti Ukrajini leta 1999.

Ačimović, ki bo naslednji mesec dopolnil 34 let, je sicer za Olimpijo nastopal med letoma 1996 in 1998. Sledil je odhod v Crveno zvezdo, nato pa v Tottenham, Lille, Al-Ittihad in naposled dunajsko Austrio.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.