Šport > Nogomet
13 ogledov

Ačimovič ostaja na Dunaju

Žurnal24 main
Milenko Ačimovič ostaja pri dunajski Austrii, kjer sestavljajo moštvo za sezono 2009/10. S klubom je podpisal sodelovanje še za dve leti z možnostjo podaljšanja za dodatno leto dni.
"Podpis pogodbe zame ni bila težka odločitev," je z olajšanjem dejal Ačimovič za klubsko spletno stran, saj se zdaj lahko v miru osredotoči na zabijanje golov za vijolične. "Želimo napredovati v pokal UEFA, zato bomo vse v prvenstvu podredili temu cilju," je dejal 32-letni nogometaš, ki se je klubu januarja 2007 sprva pridružil za šest mesecev. Zdaj bo dres vijoličastih nosil vsaj štiri leta in pol: "To dejstvo veliko pove o moji predanosti moštvu."

Trener moštva Karl Daxbacher, ki bo v sredo praznoval 56. rojstni dan, je vesel, da je klubu uspelo podaljšati sodelovanje z Ačimovičem. "To je za končnico prvenstva in finale pokala zelo pozitivno. O njegovih izjemnih igralskih veščinah ni treba razpravljati, Milenko je za nas igralec ključnega pomena," je dejal Daxbacher. Ačimovič je to sezono v avstrijskem prvenstvu zabil 13 golov in pripravil še več zadetkov.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.