Šport > Nogomet
14 ogledov

Ačimović podaljšal pogodbo z zmaji

Milenko Ačimović Anže Petkovšek
Športni direktor Milenko Ačmović je v ponedeljek z Olimpijo podpisal novo, dveletno pogodbo.

Nekdanji slovenski reprezentant je mesto prvega kadrovnika prevzel konec januarja, od takrat pa so zmaji v slovenskem prvenstvu ob desetih zmagah in petih remijih doživeli le tri poraze, dva po tem, ko so si že zagotovili preboj v evropske pokale. Dobro in premišljeno delo 34-letnega Ljubljančana potrjuje tudi podatek, da so vsi igralci po njegovem prihodu v klub prišli brez odškodnine. Olimpija ima trenutno enega članskega reprezentanta, osem mladih reprezentantov in igralca, ki je na robu izbrane vrste Srbije. Mile se je aktivno vključil tudi v prestrukturiranje mladinskega pogona, kjer bodo v novi sezoni delovali številni novi trenerji, selekcije pa bodo v novo sezono krenile tudi igralsko okrepljene.

"Zelo sem vesel, da nadaljujemo na zastavljeni poti. Še naprej se bomo trudili, da bodo v naših tekmah uživali naši navijači, vsi Ljubljančani in ljubitelji slovenskega nogometa, ki so prepoznali, da igramo nogomet na pravi način. Olimpija je po osmih letih končno spet zmagala v Evropi, s tem pa smo v preteklosti pustili temačno obdobje v klubu, ko je prišlo do finančnega zloma in ponovnega začetka v najnižjem rangu tekmovanja. Kaj takega se nikoli več ne sme zgoditi. Imamo še veliko načrtov in najvišje zastavljene cilje. Zavedamo se, da nas čaka še ogromno trdega dela, ki pa se ga veselimo in komaj čakamo nove izzive in nove zmage Olimpije," je ob podaljšanju sodelovanja dejal Ačimović.

Nov dogovor s športnim direktorjem je pozdravil tudi predsednik Olimpije Izet Rastoder: "Mile je otrok Olimpije, z njim je v klubu zapihal nov veter. V kratkem obdobju je potrdil naša pričakovanja in vesel sem, da bomo tudi v prihodnje sodelovali in nadgrajevali zastavljeno delo. Skupaj bomo poskrbeli za to, da se bo Olimpija vrnila tja, kamor spada: na vrh slovenskega nogometa."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.