Šport > Nogomet
28 ogledov

Ačimović potrdil: prihaja Vršič!

Mile Ačimović se je dobro namestil v direktorskem stolčku Olimpije. (Foto: Benja Žurnal24 main
Milenko Ačimović v vlogi novega športnega direktorja Olimpije Ljubljane ni izgubljal časa. Le nekaj dni po prevzemu funkcije sta zmaje okrepila reprezentant Dare Vršič in srbski branilec Sreten Sretenović.
V klubu smo zelo zadovoljni, ker smo v Ljubljano pripeljali reprezentanta Vršiča oziroma tako izkušenega nogometaša, ki bo nedvomno dvignil tako igro Olimpije kot privlačnost slovenske lige. Pogovori so bili dolgotrajni in veseli smo, da se je za nas dobro končalo.
Milenko Ačimović

Novi športni direktor ljubljanskega nogometnega prvoligaša Olimpije Milenko Ačimović je za STA potrdil, da je Dare Vršič danes z zmaji podpisal dvoletno pogodbo. Poleg Vršiča se je ljubljanskemu klubu pridružil tudi srbski osrednji branilec Sreten Sretenović, ki je z Olimpijo sklenil sodelovanje za leto dni in pol.

Sretenović, ki je profesionalno kariero začel pri beograjskem Radu, je nazadnje kot posojeni nogometaš ruskega Kubana igral na Portugalskem. Pred tem je bil tudi član portugalske Benfice, igral pa je tudi na Poljskem in v Romuniji.

"V klubu smo zelo zadovoljni, ker smo v Ljubljano pripeljali reprezentanta Vršiča oziroma tako izkušenega nogometaša, ki bo nedvomno dvignil tako igro Olimpije kot tudi privlačnost slovenske lige. Pogovori so bili dolgotrajni in veseli smo, da se je za nas dobro končalo," je za STA dejal Ačimović in obenem poudaril, da estonski reprezentant Konstantin Vasiljev ne bo oblekel zeleno-belega dresa.

Dodatne podrobnosti omenjenih prestopov bodo pri Olimpiji razkrili na sredini novinarski konferenci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.