Šport > Nogomet
11 ogledov

Ačimović: "Predolgo me ni bilo!"

Ačimović se je takoj po zaključku kariere že znašel na radarju nekdanjega kluba. Žurnal24 main
Nekdanji slovenski reprezentant Milenko Ačimović uživa v zasluženem nogometnem pokoju. Pojavljajo pa se govorice, da naj bi pri Olimpiji Ljubljani prevzel eno izmed funkcij. "Zaenkrat še ne," pravi Ačimović.
V prihodnosti bom gotovo delal v nogometu. To znam najboljše. V tem trenutku pa še čisto dobro ne vem, kako vse skupaj funkcionira. 13 let me ni bilo.
Milenko Ačimović

Milenko Ačimović je veliko let načrtoval, da bo svojo klubsko pot po igranju v Avstriji sklenil pri klubu, kjer se je zanj vse začelo – Olimpiji. Poškodba mu je nenadejano prekrižala načrte in pred kratkim je končal svojo nogometno pot. A hitro se je začelo govoriti, da bo "Mile" pri zeleno-belih prevzel eno izmed funkcij v klubu. Je na tem kaj resnice?

"Nič, nič. Če povem čisto po pravici, se nekaj dogaja, ampak v tem trenutku o tem niti ne razmišljam," je za Žurnal24 dejal Ačimović. "Potrebujem malce počitka, saj sem šele pred kratkim zaključil kariero," je še dodal. "V prihodnosti bom gotovo delal v nogometu. To znam najboljše. V tem trenutku pa še čisto dobro ne vem, kako vse skupaj funkcionira. 13 let me ni bilo ..."

Pri zeleno-belih je v tem trenutku sicer odprtih bore malo "služb". Klub sicer nima športnega direktorja, a je trener Dušan Kosič že ob imenovanju zatrdil, da to funkcijo v slogu angleških "managerjev" opravlja on. Katero službo bodo pri zmajih tako (nekoč) namenili Ačimoviću, bomo torej videli v prihodnjih dnevih, tednih in mesecih, medtem ko si bo nekdanji reprezentant po vsej verjetnosti v živo ogledal tekmo proti Ferskim otokom, potem ko je bil častni gost že na večnem derbiju z Mariborom. Si predstavljate derbije, na katerih bi gledali obračun športnih direktorjev Ačimović – Zlatko Zahovič? Še bo vroče ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.