Šport > Nogomet
35 ogledov

Adebayor razkriva šokantne podrobnosti

Adebayor Tottenham Arsenal EPL Reuters
Nogometaš Tottenham Hotspur Emanuel Adebayor je šel po tem, ko je svojo mamo obtožil, da nad njim izvaja obred imenovan 'juju', z obtožbami na račun svoje družine še dlje.

Adebayor je na družabnem spletnem omrežju napisal, da sta mu brata Kola in Peter pred leti grozila s smrtjo. Dejal je tudi, da je večkrat razmišljal o samomoru.

Že v tretjem nadaljevanju eseja na družabnem spletnem omrežju je Emanuel Adebayor spet presenetil s svojim pisanjem. V 1649 besed dolgem eseju, ki ga je napisal v angleškem in francoskem jeziku, je 31-letni v Togu rojeni nogometaš svoja brata Kola in leta 2012 umrlega Petra obtožil, da sta mu, ko je še igral za Monaco, na grlo nastavila nož.

"Po enem od treningov sem bil zelo utrujen, zato sem se odločil, da zadremam. Ko sem se zbudil, sem nad sabo zagledal Kola in Petra, ki sta mi grozila z nožem, če jima ne izročim denarja," je o domnevnem izsiljevanju, predvsem starejšega brata Kola, zapisal Adebayor.

Izsiljevanja s stran starejšega brata Kola so se začela že, ko je še kot mladenič prišel v Francijo, še zlasti pa ga je prizadela obtožba, da je on kriv za smrt brata Petra.

"Velikokrat sem razmišljal o tem, da bi storil samomor. Vprašajte mojo sestro Iyabo Adebayor, kolikokrat sem jo poklical. Ampak če bi umrl, ne bi nihče poznal moje zgodbe," je med drugim še napisal Adebayor, ki je v letošnji sezoni za Tottenham igral le na desetih tekmah in dosegel dva gola.

Pred leti je slovel kot eden najboljših napadalcev angleškega prvenstva, toda po prestopu k Tottenhamu je njegova zvezda začela bledeti, saj ne ponavlja več predstav, ki jih je nekoč kazal predvsem v konici napada Arsenala. Morda gre vzroke za njegove medle igre iskati prav v težavah družinske narave, saj kot kaže napadalec iz Toga ne uspe najti pravega notranjega miru. Adebayor je namreč pred časom medijem tudi razkril, da se je nanj spravila kar njegova mama, ki naj bi zbrala nekatere sorodnike in izvajala obred imenovan 'juju', s katerim želi predčasno skleniti sinovo nogometno kariero.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.