Šport > Nogomet
17 ogledov

Adriano je razmišljal o samomoru

Nasmeh se je na obraz Adriana vrnil, ko je oblekel dres Rome. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Dona Rosilda Riberio, mama Brazilca Adriana, je v pogovoru za italijansko Gazzetto dello Sport razkrila, da je njen sin v določenem trenutku celo razmišljal o samomoru.

Brazilski zvezdnik Adriano je bil očitno v veliko večji krizi, kot so mnogi domnevali. Znano je, da je imel nogometaš Rome velike težave z alkoholom in drogami, zdaj pa je njegova mama razkrila, da je celo razmišljal o samomoru. "Adriano nikoli ni prebolel smrti očeta. Preživljal je globoko krizo in v določenem trenutku mi je priznal, da je razmišljal o samomoru,“ je dejala Dona Rosilda Riberio. Njen sin je najhujše trenutke preživljal v času, ko je nosil dres Interja. Zaradi številnih težav je aprila leta 2009 prekinil pogodbo z aktualnimi italijanskimi prvaki in se vrnil v domovino, kjer se je zelo hitro dogovoril s Flamengom. Po odličnih igrah v domovini, za Flamengo je na 30 tekmah zabil 19 golov, pa se je vrnil v Italijo k Romi. "Roma ga je vrnila med žive. V Rimu so mu dali novo možnost,“ je še dodala Adrianova mama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.