Šport > Nogomet
6 ogledov

Adriano mora več moliti

Adrianu pogodba z Interjem poteče junija 2010, a je ne namerava izpolniti. Žurnal24 main
Kontroverzni brazilski napadalec Adriano se je še enkrat več znašel v težavah. Zadnji dan starega leta je bil namreč vpleten v avtomobilsko nesrečo v domovini.

Brazilski napadalec Adriano je po številnih težavah z depresijo in slabo formo izgubil mesto v prvi postavi italijanskega prvaka Interja, zato se bo naslednjih šest mesecev boril za točke v majici brazilskega Sao Paola. Tudi v domovini pa se težave kar lepijo nanj, saj je bil 31. decembra vpleten v avtomobilsko nesrečo, odnesel pa jo je brez posledic.

"Adriano mora več moliti," je napadalcu svetoval predsednik Sao Paola Juvernal Juvencino. "Če spiješ pivo v družbi prijateljev, je to nekaj povsem običajnega, saj je Adriano še vedno na počitnicah. Če pa se zapleteš v nesrečo na zadnji dan koledarskega leta, potem to nekaj pomeni."

Adriano bo torej moral na igrišču pokazati, da so težki dnevi za njim. Čas bo pokazal, če je njegova kariera še rešljiva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.