Šport > Nogomet
19 ogledov

Adriano zabil po dveh letih, alkohol spet v igri

The Strongest Atletico Paranaense Adriano pokal Copa Libertadores Youtube
Nekdanji zvezdnik milanskega Interja, Brazilec Adriano, še vedno polni napačne strani dnevnega časopisja v domovini.

Po tem, ko je nočno življenje, začinjeno s prekomernim uživanjem alkohola, Adrianu uničilo že njegovo evropsko kariero, se podobno dogaja tudi po vrnitvi v domovino, kjer je ostal brez dela že pri tretjem klubu.

Pogodbo z njim so prekinili pri Atléticu Paranenseju, pri katerem je zdržal le štiri mesece. Pred tem je napadalec od leta 2011 v Braziliji igral še za Flamengo in Corinthians. Le nekaj dni pred koncem njegove ljubezenske zgodbe z Atléticom je sicer zabil edini gol na tekmi pokala Libertadores pri The Strongest v Boliviji, svojega prvega profesionalnega po dveh letih.

Adriano je za brazilsko reprezentanco odigral 48 tekem, v katerih je dosegel 27 golov, v Evropi pa je nosil drese Interja, Fiorentine, Parme in AS Rome. Po prekinitvi pogodbe z Atléticom je Adriano dejal, da to ni konec kariere in da bo nogomet na najvišji ravni zagotovo še igral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.